PRIMAR

Luni - Miercuri 09:00 - 13:00
Joi - Vineri 13:00 - 15:00

VICEPRIMAR

Luni - Miercuri 13:00 - 15:00
Joi - Vineri 09:00 - 13:00

Inscrie-te in audienta!

Acceseaza adresa de mai jos pentru a te inscrie in audienta la Primar sau Viceprimar

Ma inscriu in audienta

Campioni de toamnă. Timișul Șag, în fruntea clasamentului

02 Ianuarie 2020, la ora 18:33 / Publicat în Cultură, tineret și sport
Campioni de toamnă. Timișul Șag, în fruntea clasamentului

 S-a tras cortina peste campionatul Ligii a IV-a în Timiș, iar după primele 17 etape, Timișul Șag este prima echipă în clasament, cu 38 de puncte. Formația noastră a încheiat prima parte a sezonului la o lungime de principala contracandidată la primul loc, Avântul Periam, deținătoarea Cupei României la nivelul județului.

Campioana de toamnă a strâns zestrea de puncte din 12 victorii și 2 egaluri, pierzând doar trei partide. Formația are cea mai bună apărare a campionatului, cu doar 12 goluri primite în 17 meciuri, având la activ 8 partide în care nu a încasat vreun gol. În meciurile de pe teren propriu, Șagul a înregistrat 6 victorii, un egal și a pierdut un singur meci.
 
Până la reluarea campionatului, Timișul Șag va participa, alături de colegele de serie din Liga a IV-a, și la turneul de fotbal în sală - Cupa de Iarnă.
 
Și formația a doua a terminat Campionatul Municipal din postura de lider, iar echipele de copii și juniori au avut și ele clasări meritorii în competițiile în care au jucat.
 
Clubul, în momentul de fața, este pregătit de următorul staff tehnic: Ianoșev Adrian - manager general și antrenorii Ianoșev Dejan, Costescu Gheorghe, Damian Florin și Robotă Lucian, cu mențiunea că ultimii doi antrenează grupele de copii și juniori ale clubului.
 
Totodată, la bunul mers al lucrurilor a participat și directorul executiv, Precup Daniel.
 
Întregul staff tehnic și administrativ mulțumește pentru sprijinul acordat Consiliului Local Șag și Primăriei Șag, nu în ultimul rând domnului primar Roșu Flavius Alin, care este principalul promotor al acestui frumos proiect sportiv al comunei: C.S. TIMIȘUL ȘAG.
 
Pe această cale, întreg staff-ul tehnic, administrativ și sportivii clubului urează tuturor locuitorilor comunei și simpatizanților Sărbători Fericite și un călduros La mulți ani!

TOP