PRIMAR

Luni - Miercuri 09:00 - 13:00
Joi - Vineri 13:00 - 15:00

VICEPRIMAR

Luni - Miercuri 13:00 - 15:00
Joi - Vineri 09:00 - 13:00

Inscrie-te in audienta!

Acceseaza adresa de mai jos pentru a te inscrie in audienta la Primar sau Viceprimar

Ma inscriu in audienta

Proiectul de construire a unei grădinițe, respins pentru a patra oară

02 Ianuarie 2020, la ora 18:17 / Publicat în Educație
Proiectul de construire a unei grădinițe, respins pentru a patra oară

 Un nou episod din epopeea construirii unei noi grădinițe în comuna noastră s-a derulat de curând. Deși are finanțare asigurată încă din 2018, în urma câștigării unui proiect depus prin Programul Național de Dezvoltare Locală II, proiectul nu trece de votul

consilierilor locali.
Proiectul a fost supus la vot pentru a patra oară, însă nici de data aceasta o parte dintre aleșii locali nu l-au aprobat în Ședința de Consiliu.
”Am obținut fonduri de la Guvern încă din 2018. Atunci a fost întocmit studiul de fezabilitate, apoi și proiectul tehnic, însă acolo ne-am blocat. Unii dintre consilierii care votaseră proiectul în trecut s-au răzgândit acum și din nou proiectul este blocat. Desigur că încercăm în continuare să găsim soluții pentru a asigura copiilor noștri un învățământ preșcolar în condiții cât mai bune. Cu toate acestea, fac din nou apel la consilierii locali să lase de-o parte orgoliile personale și să se implice în administrația publică, să treacă peste resentimente și să reușim, împreună, să facem ceva pentru copiii din comuna noastră”, a spus primarul Flavius Alin Roșu.
Finanțarea asigurată de Guvern pentru acest proiect se ridică la aproximativ 350.000 de euro. 

TOP