PRIMAR

Luni - Miercuri 09:00 - 13:00
Joi - Vineri 13:00 - 15:00

VICEPRIMAR

Luni - Miercuri 13:00 - 15:00
Joi - Vineri 09:00 - 13:00

Inscrie-te in audienta!

Acceseaza adresa de mai jos pentru a te inscrie in audienta la Primar sau Viceprimar

Ma inscriu in audienta

Un parc pentru Mara merge mai departe

02 Ianuarie 2020, la ora 18:37 / Publicat în Administrație social-comunitară
Un parc pentru Mara merge mai departe

Părinți implicați, "șefi" de ateliere, balerine și cântăreți, copii puși pe distracție și dăruirea.

 
Acestea au fost ingredientele care au condimentat unul dintre evenimentele de suflet ce au avut loc în comuna noastră, la mijlocul lunii noiembrie. Încărcați cu zâmbete și animați de dorința de a ajuta, zeci de oameni au trecut pragul Căminului Cultural, pentru a petrece împreună o zi de neuitat.
 
”Un parc pentru Mara” este evenimentul ce a strâns în jurul lui oameni cu suflet mare care și-au propus să dea o mână de ajutor la înfăptuirea unui vis - acela de a realiza un parc de joacă pentru copiii bolnavi, internați la Secția de Neuropsihiatrie Infantila a Spitalului Loius Țurcanu din Timișoara.
 
Cu ajutorul tuturor, în cele câteva ore în care s-a desfășurat evenimentul, s-au strâns nu mai puțin de 7.000 de lei, bani care vor contribui la realizarea parcului.
 
Proiectul ”Un parc pentru Mara” își propune să transforme un spațiu din curtea spitalului într-un frumos loc de joaca. Fiecare copil, cu atât mai mult unul bolnav, are dreptul la joacă în locuri curate, sigure și, de ce nu, frumoase!
 
Anual în cadrul acestui spital sunt internați 3000 de copii și ați aproximativ 3000 ajung în ambulatoriul spitalului, pentru consultații.
 
Însă, cu toate că este vorba despre un spital destinat exclusiv copiilor, acesta nu deține un spațiu amenajat pentru joacă sau pentru recreere, copiii fiind ținuți in saloane, indiferent de anotimp sau de perioada pentru care sunt internați. Actualmente copiii care ies afara se joacă în parcare, pe beton, sau printre mașini, riscând în orice moment să fie accidentați.

TOP